Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Περάματος

Το Παράρτημα ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ του ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ, στις 5-4-2012, διοργάνωσε εορταστική πασχαλινή εκδήλωση για τα παιδιά των υποστηριζόμενων οικογενειών. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. 60 παιδάκια του Σωματείου μας, ήρθαν για να περάσουν μία ξεχωριστή ημέρα και να θυμούνται πολύ ευχάριστες στιγμές. Η Υπεύθυνη του Παραρτήματος Κα Μάρω Χαλκίτη, κινητοποίησε με επιτυχία την τοπική κοινωνία του Περάματος, η οποία και ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στο κάλεσμά της. Έτσι, η γιορτή αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή και παρουσία της.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους καλεσμένους μας περευρέθησαν στην εκδήλωση:
– Tον Ανώνυμο χορηγό, για την προσφορά 100 παιχνιδιών και την οικονομική συμβολή του στο catering
– Την Κα. Αγγελική Σεραφείμ, Ιδιοκτήτρια του catering FINO,που πρόσφερε μέρος του catering
– Την Κα. Σταυρούλα Αρώνη που πρόσφερε και αυτή στο catering
– Τον Κο. Γρηγόρη Μαστρογιανάκος, ιδιοκτήτης της Ταβέρνας «Το Πέρασμα» που συμμετείχε οικονομικά στην αγορά αναψυκτικών.
– Τον Δήμαρχο Κο Ζουμπούλη και τον Αντιδήμαρχο Κος. Νικολαϊδη για τα τρόφιμα που δωρίσανε στον ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ.
– Τον Πρόεδρο του Σωματείου Ένωση Ποντίων Περάματος Κο Βογιατζίδη και την Κα. Θεοδώρα που μας παραχώρησαν αυτήν την αίθουσα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτήν την γιορτή
– Την Κα. Ελένη Κατσουλάκη. Ιατρός Παιδίατρος, ενεργό Μέλος στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
– Τον Κο. Ηλία Χαλκίτη,
– Την Κα. Νατάσσα Βερυκοκίδου
– Τον Κο. Κανατσέλη, ρεπόρτερ της εφημερίδας Η Φωνή των Πειραιωτών.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους εθελοντές, που μας βοηθούν ενεργά και ουσιαστικά να υλοποιούμε το Έργο μας: τον Αποστόλη Μασμανήδης, τον Μάνθο, την Αγγελική, τον Βασίλη, την Κάρμεν την Δήμητρα, την Ειρήνη, την Βούλα, την Ειρήνη.
 Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Περάματος Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Περάματος Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Περάματος Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Περάματος